Feromonen |Feromonen.net: alles over feromonen en hun magische werking

Wat zijn feromonen?

natural

Feb. 04, 2010. Feromonen zijn chemische substanties die op natuurlijke wijze worden geproduceerd door de zweetklieren van enkele dieren om het tegenovergestelde geslacht aan te trekken. Sinds lange tijd hebben mensen verschillende chemische aroma´s en geuren gebruikt als seksuele aantrekkingsmethode. Samen met het aantrekkingsvermogen hebben ze ook de eigenaardigheid om het gedrag van dier en mens te veranderen.

Zodoende, en zoals gedetailleerde studies hebben uitgewezen, is de functie van feromonen die van het versterken van de seksuele aantrekking in zowel dier als mens, normaliter door middel van het in de zweetklieren geproduceerde en uitgescheiden zweet.

En dit is nu juist het probleem, gegeven dat vandaag de dag de meerderheid van de personen zich elke dag doucht, en op die manier een groot deel van de door hun eigen lichaam afgescheiden feromonen verwijdert. Daarbij verdient het de vermelding dat de natuurlijke productie van feromonen geleidelijk aan afneemt met de jaren, zijnde progressief en waarneembaar rondom het twintigste tot veertigste levensjaar.

Op dit punt aangekomen, verschijnen, dankzij de wetenschappelijke vooruitgangen, welke voldoende aangetoond hebben dat dit soort producten op een efficiënte manier werken, een groot aantal bedrijven die zich wijdt aan de productie en het in handel brengen van deze, meestal in parfumvorm, feromonen die ons zeer nuttig kunnen zijn bij het helpen van de ingewikkelde kunst (alhoewel niet zo ingewikkeld met dit nieuwe wapen) het tegenovergestelde geslacht aan te trekken. Zowel mannelijke als vrouwelijke feromonen worden gefabriceerd voor beide markten.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.