Feromonen |Feromonen.net: alles over feromonen en hun magische werking

Hoe werken feromonen?

Forrás: Dr. Mallmann
Ellen?rizte Dr. Salguero
feromonen.net Medische en dermatoloog
Medische
(Nem f?iskolai: 49843)
(Nem testületi:22831)

Esquema

Jan. 05, 2010. Personen nemen chemische geuren die geproduceerd worden door de feromonen waar door middel van het zogenaamde “Vomeronasale Orgaan” (VNO), dat zich in de neusholte bevindt. Dit orgaan werd in 1703 door wetenschappers ontdekt., waarna werd aangetoond dat dit de receptor van de feromonen was en het orgaan dat emoties als angst en seks controleert.

Zodoende wordt de geur die uitgescheiden wordt door de feromonen door de mens waargenomen in dit orgaan dat, zoals hierboven vermeld, zich bevindt aan de binnenkant van de neus, dichtbij het neustussenschot. Hier is het verbonden via de zenuwuiteinden met de hypothalamus (het gedeelte van de hersenen dat de emoties en seksuele opwinding controleert) en neemt het feromonen uitgescheiden door het tegenovergestelde geslacht op en voert ze af om zodoende de seksuele afstoot en aantrekking te provoceren (in de volksmond ook wel “het zesde zintuig” genoemd, om zijn grote rol in de aantrekking tussen menselijke individuen).

Feromonen werken alleen tussen organismen van dezelfde soort, en produceert gevarieerde sensaties en gedragingen. De enige unieke functie is het opwekken van verscheidene emoties en gedragingen, die direct invloed hebben op het gedrag van personen.

Welke resultaten kan ik bereiken?

  • Toename van uw persoonlijke aantrekkelijkheid
  • Grotere aantrekking van het tegenovergestelde geslacht
  • Meer zekerheid in uw mogelijkheden
  • Toename van uw zelfvertrouwen
  • Hoger aantal seksuele relaties

Tegenwoordig zijn twee verschillende en gescheiden reukwegen bekend: één voor normale geuren en een andere voor feromonen. De eerste staat in verbinding met het zenuw- en limbische syteem, terwijl de tweede, zoals we eerder opgemerkt hebben, in verbinding staat met het VNO, de bulbus olfactorius (of reukkolf), de amygdala en de hypothalamus. Eén van de meest onderzochte zaken is die van de synchronizatie van de menstruatiecylus van vrouwen levend in dezelfde omgeving.

Al in het oude Egypte, zoals historici hebben bewezen, werd gebruik gemaakt van feromonen voor de fabricatie van parfums, ontwikkeld op basis van het zweet van voor deze taak geselecteerd mannen, dat daarna gemixt werd met diverse geurstoffen. Zoals gebleken, waren de egyptenaren de eersten in het ontdekken van een afrodisiacum voor mensen in het zweet.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.