Feromonen |Feromonen.net: alles over feromonen en hun magische werking

Vergelijking van feromonen voor de vrouw

Jan. 08, 2010. Tegenwoordig bestaan er verscheidene bedrijven die verschillende merken feromonen op de markt brengen, desondank staan we nogmaals voor de moeilijke taak om de enorme verschillen onderling te vergelijken en te waarderen, als ook de kenmerken en redenen die enkele boven de rest doen uitsteken te analyseren.

Hieronder geven we u een overzicht waarin we de verschillende soorten feromonen die vandaag de dag beschikbaar zijn vergelijken om het u zodoende te vergemakkelijken een juiste keuze te maken voor een voor u adequaat product.

  • Phiero
    Woman
  • Pherlure
  • Athena
  • Pherone

De volgende artsen houden toezicht op de vergelijkingen:
Doctor Salguero – aantal colleges: 22831
Doctora Mallmann – aantal colleges: 49843

PHIERO WOMAN * * * * *

Gekenmerkt door een zeer vrouwelijke geur, subtiel maar aanhoudend, bevat Phiero Woman een concentratie van vier feromonen en combineert efficiëntie en frisheid als geenéén ander parfum van dit soort. Bovendien wordt het gepresenteerd in een glazen flesje met verstuiver, waardoor het heel gemakkelijk wordt het parfum direct op de huid of kleren toe te passen. Met dit applicatiesysteem wordt de inhoud beter benut en is het makkelijker het parfum te vervoeren zonder onnodig te morsen.

Phiero Woman is bekend geworden door verschillende media, van gespecialiseerde magazines, tot viral marketing campagnes speciaal ontworpen om mediatieke verspreiding te genereren. We hebben het over een artikel met grootse prestaties dat al het noodzakelijke biedt aan de klant: getuigenissen getekend door autenthieke gezondheidsdeskundigen, gesproken en geschreven getuigenissen van tevreden succesvolle klanten, niet-goed-geld-terug-garanties van 30 dagen, veilige betaalmethoden via het internet en een betaalbare prijs. Completeert de aanbieding met een geheel gratis bonus, bestaande uit een praktische versiergids.

Zonder twijfel maakt dit alles dit parfum tot het modernste, succesvolste product van alle producten die tegenwoordig verkijgbaar zijn in deze sector. Er bestaan wel degelijk wezenlijke verschillen tussen dit product en de rest.

Pherlure * * * *

Pherlure heeft de leiding in onze ranking gedurende lange tijd aangevoerd en is een ander kwaliteitsproduct dat goede garanties biedt. De formule van Pherlure is niet zo innovatief als het eerste product in deze lijst, en heeft ook geen medische ondersteuning, maar geniet een grote populariteit onder de gebruikers, net als Phiero Woman. Zoals we net al vertelden, is het de beste keuze na Phiero Woman, maar volgens getuigenissen van diverse gebruikers zijn de resultaten niet zo onmiddellijk en duidelijk, alhoewel ook de geur wel erg aangenaam is.

Athena Pheromone* **

Een zeer bekend merk in de Verenigde Staten, maar welke niet de kwaliteit noch de formule van de eerdergenoemde parfums bezit. De resultaten zijn ondergeschikt, volgens de getuigenissen van velen die verschillende producten geprobeerd hebben, en die daaruit een vergelijking opgemaakt hebben tussen de geur, effectiviteit, enz. Eveneens moet rekening gehouden worden met het belangrijke nadeel van de prijs, die bijna het dubbele is van eerdergenoemde producten (zonder medische aanbevelingen). Resumerend gezegd, Athenas wordt minder aanbevolen dan de andere twee, gegeven de verhoogde kosten en gebrek aan voordelen dat het biedt.

Pherone * *

Zonder twijfel, is Pherone naar onze mening het minst effectieve parfum die wij in deze ranking analyseren. Het heeft geen innovative samenstelling, wat men opmerkt in de magere resultaten. Aan de andere kant ontbreekt informatie op de website, en ziet de pagina er ietwat slordig uit. En dat is voor de deskundigen die dag in dag uit in Feromonen.net werken fundamenteel, gegeven dat een website waarop de nodige informatie en organisatie ontbreken ons een gebrek aan interesse van de auteurs aantoont, dat zich onherroepelijk vertaalt naar verwarring en misleidende informatie voor de consument. Dit soort dingen maken van Peroné een product van mindere kwaliteit, en zodoende minder aanbevolen dan de rest.

UITEINDELIJKE CONCLUSIE FEROMONEN.NET

Definitief gezien, beschouwen wij van Feromonen.net dat Phiero Woman het meest aanbevolen feromonenparfum voor vrouwen op de markt is. Op het moment, ons altijd baserend op onze verificaties, bestaat er geen ander product van dit type dat de garanties biedt die Phiero Woman. biedt. De vier feromonen van de samenstelling heeft geen enkele concurrent in de hele industrie. De gedetailleerd beschreven website bevat veel informatie, artikelen en studies over het fenomeen van de feromonen en ondertekende medische getuigenissen die borg staan voor de zekerheid en efficiëntie van het parfum. De niet-goed-geld-terug-garantie hanteert de norm en bij aanschaf van het parfum wordt een attractieve bonus kado gedaan, bestaande uit een gids met versiertips welke zeker welkom is bij meer dan één persoon. Bovendien is de geur erg subtiel en aangenaam. Resumerend: het gaat hier om een zeer compleet parfum.

Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.