Feromonen |Feromonen.net: alles over feromonen en hun magische werking

FAQ’s

Wat zijn feromonen precies?

Feb. 12, 2010. Feromonen zijn chemische substanties die, geproduceerd in een organisme (in een totaal natuurlijke vorm met behulp van de seksuele klieren) invloed hebben over het tegenovergestelde geslacht, door middel van overdracht door de lucht (worden door het individu waargenomen via het reukorgaan). De medische onderzoeken hebben ruimschoots bewezen dat individuen met een hogere feromoonsecretie een hogere seksuele aantrekkelijkheid bezitten. Tegenwoordig, dankzij de laatste technologische vorderingen op gebied van de synthese van feromonen, heeft een nieuwe wetenschappelijke weg zich geopend wat betreft de seksuele aantrekking die de verwachte mogelijkheden opvult.


Funcioneren deze feromonenparfums echt?

Ja. We hebben een veelvoud aan getuigenissen ontvangen van personen die deze producten in parfumvorm hebben gebruikt, zoals elk ander parfum, en deze personen hebben hun aantrekkelijkheid verbeterd dankzij deze producten, profiterend van de effecten zonder enige moeite te hoeven doen. Ondanks dat veel personen terughoudend zijn te geloven dat dit soort producten werken, doen ze dat wel degelijk, en als u zelf een beetje onderzoek pleegt zoals wij hebben gedaan, zult u verifiëren dat dit echt waar is en dat het de wetenschap is die dit mogelijk maakt.


Hoe werken ze?

De natuurlijke geuren van feromonen worden opgevangen door het VNO (vomeronasale orgaan), voornaamste veroorzaker van het kanaliseren en provoceren van de verschillende emoties en gedragingen van personen. Gedetailleerde wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat vrouwen zich meer aangetrokken voelen tot mannen met een hoge feromoongraad in hun lichaam en andersom. Hierdoor imiteren de feromonenparfums tot in de perfectie de door het organisme zelf uitgescheiden feromonen, resulterend in een aantrekkelijker individu voor het tegenovergestelde geslacht.


Hoe worden deze feromonenparfums gebruikt?

De grote meerderheid van deze parfums bestaande uit feromonen worden zoals elk ander normaal parfum in de handel gebracht, gegeven dat ze een heel zachte en subtiele geur verspreiden, zodat het gebruik exact hetzelfde is. Het enige wat men hoeft te doen is enkele druppels opdoen (het is niet nodig een grote hoeveelheid op te doen om de verwachte resultaten te behalen) voor het van huis vertrekken. We bevelen echter aan om voor gebruik de instructies door te nemen, zoals u zou doen bij elk ander product.


Welke resultaten kan ik behalen?

U zal merken dat het tegenovergestelde geslacht ontvankelijker is tegenover u, hetgeen uw kansen succes te hebben zichtbaar vergroot, en uiteindelijk uw seksuele relaties ook.


Kunnen ze één of ander ongunstig secundair effect provoceren voor mijn gezondheid?

Nee. In geen enkel geval zult u schadelijke secundaire effecten voor uw gezondheid bemerken.


Hoe lang duurt het effect van elke dosis?

Het effect van de feromonen zal op uw lichaam ongeveer acht tot tien uur duren wanneer op de juiste manier gebruikt. Elk flacon bevat 30ml van het parfum, wat neerkomt op ongeveer 90 applicaties.


Zijn alle feromonenparfums hetzelfde?

Zeker niet. Zoals we eerder al hebben opgemerkt, zijn er verscheidene bedrijven op de markt die zich toeleggen op het in de handel brengen van verschillende merken gesynthetiseerde feromonen. Omdat ons doel is u op de hoogte te stellen van welke de beste feromoonproducten zijn via onze evaluaties van de enorme verschillen bestaande tussen het ene en het andere product, raden wij u aan om de vergelijkingsdetails die we u aanbieden in de vergelijkingssectie goed door te lezen, en dat u zelf een vergelijking maakt van de verschillende bestaande feromonenparfums. Op deze manier zult u een adequate keuze voor uzelf kunnen maken.


Worden alle feromonenparfums aanbevolen door medische deskundigen?

Nee, zeker niet. Alleen enkele feromonenparfums bezitten dit soorrt medische garanties. Als een product van dit soort medische aanbevelingen heeft, wil dat eigenlijk zeggen dat het een goed product is en dat de efficiëntie en zekerheid van het product buiten twijfel staan.


Kan dit soort parfums gecombineerd worden met “normale” parfums?

Ja, de componenten van andere parfums hebben absoluut geen invloed op de feromonen die in deze parfums zitten, zodat niet nodig is om het gebruik hiervan te vermijden.


Kunnen deze feromonenparfums door eenieder gebruikt worden?

Ja, deze parfums kunnen door ieder persoon gebruikt worden, onafhankelijk van zijn of haar leeftijd, ras of gezondheidsstatus.


Zijn de mannelijke en vrouwelijke feromonen gelijk?

Nee, chemisch gezien zijn de substanties anders. De voor mannen ontworpen parfums hebben andere feromonen dan de voor vrouwen ontworpen parfums, maar de effecten zijn exact gelijk: aantrekking van het tegenovergestelde geslacht genereren.

Welke resultaten kan ik bereiken?

  • Toename van uw persoonlijke aantrekkelijkheid
  • Grotere aantrekking van het tegenovergestelde geslacht
  • Grotere zekerheid in uw mogelijkheden
  • Toename van uw zelfvertrouwen
  • Hoger aantal seksuele relaties
Earn 5€ as a welcome gift! Subscribe and enjoy NOW 5€ off and many more offers.